Pe 1 aprilie PRIME România lansează PR FWD 11

Deși am plecat din țară de câteva luni, am rămas conectat la noutățile din zona de PR în România, evenimente organizate de agențiile cu care am colaborat înainte să plec și urmăresc în continuare evoluția oamenilor creativi pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului în acest domeniu.

Printre ei se află și humans of PRIME, o gașcă mare de studenți pasionați ce formează singura asociația studențească de Comunicare și Relații Publice din România.

Printre proiectele asociației se numără și revista online PR Forward, care apare o dată pe an. Lansarea revistei se face de fiecare dată printr-un eveniment unde sunt invitați specialiști în PR, Advertising și Comunicare, pentru a povesti din experiența lor celor care sunt curioși să afle mai multe despre acest domeniu.

Anul acesta revista PR Forward a ajuns la ediția cu numărul 11. Pe site-ul prfwd.primeromania.ro puteți găsi toate celelalte 10 ediții lansate până acum.

Când? Unde? Cine vine?

Evenimentul de lansare va avea loc pe 1 aprilie, ora 18:00, la Palatul Universul din București. Printre invitați se află oameni pe care îi cunosc de ani de zile, cum ar fi Raluca Zamfir, Managing Partner la RAN Events Communication, Cristian Florea, blogger deja de 10 ani și Social Media Manager la Kooperativa 2.0, Adrian Dan, creator de conținut, activ în special pe Instagram, având numeroase inițiative prin care a reușit să adune la un loc oameni pasionați de social media, cum ar fi evenimentul Instafestival, unde la prima ediție au participat peste 200 de creatori de conținut. De asemenea, vor fi și Sabina Bachiu, Horia Sârghi, Mădălina Trifu și Antonia Negrău.

Cui se adresează PR Forward?

Evenimentul de lansare este o oportunitate pentru studenți și pasionați din domeniu să cunoască specialiști în PR, Advertising sau Comunicare.

Înscrie-te până pe 31 martie

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea PR FWD 11. Cei care doresc să participe se pot înscrie cu un mail la prfwd@primeromania.ro cu numele întreg și numărul de telefon până pe 31 Martie. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Cei de la PRIME România au creat și un eveniment pe Facebook pentru această ocazie.

Din păcate, anul acesta nu voi putea fi prezent, dar vă recomand cu drag să mergeți. Atmosfera din cadrul evenimentului este foarte prietenoasă și relaxantă, iar cei de la PRIME România sunt mereu calzi și primitori 🙂