Spionul care mi-a dat papucii – o comedie la care te prapadesti de ras

De mult n-am mai vazut o comedie asa buna cum este Spionul care mi-a dat papucii/The spy who dumped me, film care va fi in cinematografe incepand cu 17 August. Adica se lasa cu dureri de burta la final. De la ras. Nu de alta, dar cuplul Mila Kunis – Kate McKinnon este foarte potrivit pentru un film de actiune plin de peripetii. Exista si o partea barbateasca in distributie, dar femeile fac cam tot ce este nevoie. Justin Theroux si Sam Heughan sunt actorii care se pare ca vor aduce multe doamne si domnisoare la cinema.

Spionul care mi-a dat papucii este despre o tipa, Audrey, care se indragosteste de un tip, Drew. La un moment dat, Drew se desparte de Audrey printr-un SMS, fara niciun motiv. Morgan, prietena cea mai buna, ii este aproape si o sprijina in momentele grele, dar ajung, fara voia lor, in circumstante foarte dubioase. Cum vor afla ca Drew este spion si prin ce peripetii vor trece din aceasta cauza, veti vedea in film.

Am tot urmarit-o pe Mila Kunis de cand a aparut in Friends with benefits, film in care joaca alaturi de Justin Timberlake, si comediile cred ca i se potrivesc foarte bine. Bad Moms sau Forgetting Sarah Marshall sunt filme care mi-au ramas in minte. Pe langa faptul ca e frumoasa, e si foarte amuzanta si expresiva. She’s a good catch. Good job, Ashton Kutcher.

Pe Kate McKinnon nu o stiu din niciun film, dar dupa ce am vazut-o in Spionul care mi-a dat papucii, este clar ca o sa iau IMDB-ul la mana sa vad in ce filme a mai jucat, pentru ca tipa e foarte tare.

Spionul care mi-a dat papucii merita vazut la cinema, cu prietenii, pentru ca e super distractiv.

Spionul care mi-a dat papucii

 

Spionul care mi-a dat papucii este distribuit in Romania de Vertical Entertainment. Vezi alte review-uri aici.