Adrift/Supravietuind pe mare – un film bazat pe fapte reale

Stiu ca toata lumea este plecata ba la mare, ba la festivalurile de muzica, dar pentru cei care nu au deja program, va recomand sa mergeti la film. Si nu orice film, ci Adrift/Supravietuind pe mare, cu Shailene Woodley si Sam Claflin in rolurile principale. Stiu, poate ati mai vazut filme cu oameni pierduti pe mare si luptandu-se cu rechini, furtuni si alte fenomene ale naturii, insa de aceasta data, filmul Adrift este creat pe baza unor fapte reale.

Pe Shailene Woodley o stiu din seria The Divergent, unde a avut un rol de actiune destul de interesant. In Adrift, Shailene o joaca pe Tami Oldham, o fata care calatoreste mult, mai ales pe mare. Fara a avea o anumita destinatie finala, Tami ramane deschisa catre noi aventuri. Povestea o veti descoperi in film, dar ce mi-a placut cel mai mult a fost modul cum Shailene a reusit sa transmita foarte multa emotie, trecand prin obstacolele aparute in calatoria pe mare. De apreciat si forma fizica foarte buna a actritei, avand numeroase scene destul de greu de jucat, fiind nevoie de un efort fizic intens (scufundari, inot).

Pe Sam Claflin il stiti sigur din Me Before You sau din The Hunger Games. In Adrift, Sam joaca rolul lui Richard Sharp, un navigator, un calator pe mare, un om in cautarea unei cunoasteri interioare dincolo de cuvinte. Totusi, chiar daca este un singuratic, ramane deschis iubirii. Astfel, pentru ca nimic nu este intamplator, o cunoaste pe Tami si viata lui capata sens. La fel si viata ei. Se indragostesc atat de tare, incat sunt gata sa cutreiere toata lumea impreuna.

Cum spuneam, povestea este una reala, iar filmul impresioneaza prin emotie. Cand aveti timp, sa mergeti sa-l vedeti.

Adrift/Supravietuind pe mare este distribuit de Vertical Entertainment si este in cinematografe incepand cu 27 iulie.