Cum arata un burger de 5 kg

Recunosc că uneori, trăiesc ca să mănânc. Plăcerea gustului depășește dorința de a mânca, să zicem, sănătos. Sau organizat. Mi se pare că expresia “a mânca sănătos” deja a ajuns un clișeu, pentru că de fapt se referă la a schimba întreg modul de viață, nu doar a mânca ocazional salate sau pește.

Dar acest articol este despre un loc fain din București unde poți găsi cel mai mare burger pe care îl poți mânca. Am fost, l-am testat și aproape că nu mai puteam să merg după ce mi-am mâncat felia. Arată ca un tort și este șocant de mare. Îl găsiți la B3ton Restobar și trebuie pre-comandat.

Cel mai mare burger din Bucuresti

B3TON Burger Challenge

Provocarea făcută de cei de la B3ton Restobar este clară: iubitorii de burgeri pot încerca Burgerul Uriaș. Variază între 6-10 kg în funcție de preferințele clientului, iar numărul de persoane care pot fi servite se află între 12-25.

Nu glumesc. Cel pe care l-am văzut eu are 5-6 kg. Adică cel de mai jos:

B3ton Restobar are cel mai mare burger din Romania

Vă dați seama cum arată un burger de 10 kg? Adică aproape dublu cât acesta? Deja îmi lasă gura apă.

Ce poți să pui în burger

Ingredientele pot fi alese după gust, dar de bază sunt carnea black angus, brânză cheddar/gouda, salată, castraveți murați, ceapă și roșii, ketchup și sos BBQ homemade. Mai puteți adăuga contra cost alte ingrediente precum: gorgonzola, parmezan, ceapă caramelizată cu anason, trufe, sparanghel, salata coleslaw.

Cartofii prăjiți cu pătrunjel și usturoi (sunt bestiali) vin la pachet cu burgerul.

Comanda se face cu 3 zile înainte. Prețul depinde în funcție de dimensiune și ingrediente, așa că îl veți afla atunci când veți vorbi cu cei de la restaurant.

Încă un lucru: din când în când, B3ton Restobar organizează Sunday Burger Tasting, unde veți avea ocazia să încercați un platou de 3 mini burgeri la alegere din cele 7 sortimente, acompaniat de o bere și o porție de cartofi.

Ce mai puteți găsi la B3ton Restobar

Supe, aperitive, salate, feluri principale, paste, garnituri și deserturi. Prețurile sunt ok din punctul meu de vedere. Atmosfera este relaxantă și recomand să îi faceți o vizită. Eu abia aștept să mă întorc acolo.

B3ton Restobar în online: Facebook | Instagram.

B3ton Restobar - bauturi

B3ton Restobar - coaste de porc

B3ton Restobar - concert saxofon