Instafestival – cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de Instagram

Cum mergi pe DN1 spre Ploiești, dacă faci dreapta spre Balotești, apoi de pe Șoseaua Unirii stânga pe I.C. Brătianu, în capătul străzii, după Edenland, vei da de Dumbrava Vlăsiei. E un spațiu în dezvoltare, care așteaptă să fie populat de oameni faini, dornici de a forma o comunitate în mijlocul naturii. Pe mine m-a cucerit din prima, pentru că m-a deconectat complet de la oraș. Dar totuși, să vă spun, de ce am adus vorba despre asta.

Pe 21 Aprilie am fost la cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de Instagram, care a avut loc chiar la Dumbrava Vlăsiei. Instafestival. Organizat de Fabrica de PR și de Adrian Dan, evenimentul a fost avut un succes răsunător. 200 de oameni care au comunități tare faine în online s-au adunat la un loc să sărbătorească începutul verii.

Puteți vedea în vlogul lui Lucian Popescu și al lui Alex Damian care a fost atmosfera în Dumbravă. Pe hashtag-ul #CreatorsWillCreate veți găsi postări de la Instafestival.

Din partea mea vă las portretele mele preferate făcute la Instafestival. Și dacă vă plac, vă aștept și pe Instagram aici și aici.

@alina.savu
@biancabrighila
@madalina.ciocan
@lucianpopescu
@andreeamielu
@adrian.dan.ro si @lucianpopescu
@danagont.ro
@anotherside_of_me
@octavia_roxana
@badalexa
@badalexa
@denisa_elena_toma