Adevar sau Provocare – supravietuiesti doar daca joci

Nu sunt adeptul filmelor care mă sperie, dar de multe ori mă pun pe modul Curios și rămân deschis provocărilor de acest gen.

Din 4 mai a intrat în cinematografele din România noul film Adevar sau Provocare / Truth or Dare, avându-i ca actori, printre alții, pe Lucy Hale, Tyler Posey și Violett Beane. Sunt sigur că și voi ați jucat cel puțin o dată în viață acest joc. Doar că, de această dată, Adevăr sau Provocare nu este deloc inofensiv. Nimeni nu știe de ce, dar oamenii care joacă acest joc încep să moară. Singurul mod de a supraviețui este să răspunzi atunci când ești întrebat și să faci ce ți se spune, fie că este să spui un adevăr sau duci la capăt o provocare.

Nu este un film inovativ și nici nu are o temă nouă, de aceea nu o să vă surprindă foarte mult. E simpatic de văzut la cinema cu prietenii, mai ales că are mai multe momente surprinzătoare. Sincer, mi se pare că se adresează adolescenților și liceenilor, cei care joacă Adevăr sau Provocare mai des decât cei mai mari. Mi s-ar fi potrivit dacă aveam 16-17 ani.

Finalul, în schimb, mi s-a părut inteligent, având în vedere contextul filmului.

Silviu Pal si Irina Verlan la vizionarea filmului Adevar sau Provocare

Mai jos vă las trailerul și aștept reacțiile voastre legate de film în comentarii. Vizionare plăcută!

Filmul Adevar sau Provocare este distribuit de Ro Image 2000.

Ce filme am mai vazut? Le gasiti pe toate aici.