Avengers: Infinity War – cel mai dramatic film Marvel

Avengers: Infinity War este filmul pe care l-am așteptat cel mai mult anul acesta. Sunt trei ani de la ultimul Avengers și nici nu știu când a trecut timpul. Mulți spun că este cel mai bun film Marvel. Aș putea spune același lucru, cu mențiunea că este și cel mai trist.

Scurt context: lupta continuă. Thanos vrea puterea absolută. Pornit în căutarea pietrelor infinitului, este în stare să facă absolut orice sacrificiu pentru a le aduna pe toate. Dar, după cum știți, va da din nou de Avengers, mai mulți și mai puternici.

Din păcate, Avengers: Infinity War este mult mai dramatic decât orice ați văzut până acum în seria Marvel. Apar legăturile sufletești mai profunde între personaje, care echilibrează cu luptele violente. Pe măsură ce avansezi în film, acțiunea devine un război total. Un haos.

Sebastian Stan, Winter Soldier, în România

Cel mai cunoscut actor român la Hollywood, Sebastian Stan a.k.a. Winter Soldier, a venit în România pentru câteva zile, cu ocazia American Independent Film Festival, pentru rolul lui în I, Tonya. Pentru că tot în această perioadă s-a lansat și Avengers: Infinity War, a avut o vizită neanunțată la una dintre vizionările filmului, organizată de Cinema City, și a surprins pe toată lumea.

Rămâneți până la final

Cum sunteți deja obișnuiți în universul Marvel, după ce se termină Avengers: Infinity War să nu plecați, deoarece veți putea vedea și secvențe after credits. Așa că rămâneți până la final.

Vă doresc de pe acum vizionare plăcută! Apropo, obligatoriu IMAX, pentru full experience! Mulțumesc Ranevents pentru invitație!