Ne vedem joooi la lansarea revistei PR Forward 10 by PRIME Romania

De când mi-am făcut blog și am început să abordez social media pe mai multe canale, în special Facebook și Instagram, am învățat multe lucruri legate de PR. Pe măsură ce cunosc oameni noi din această zonă, reușesc să îmi conturez un drum într-un domeniu despre care nu știam nimic până acum doi ani. Mai jos vă povestesc despre PR Forward 10.

Continuând călătoria în PR, joi, 29 martie, la Dialogue Social Bar, voi avea ocazia să particip la un eveniment organizat de PRIME România, asociația de studenți de la Relații Publice și Comunicare, cu ocazia lansării PR Forward 10 – Coordonatele Succesului în Comunicare, ediție aniversară a revistei online realizată de studenți din facultate.

PR Forward – Energie, entuziasm, creativitate

Răsfoind edițiile anterioare, pe care le găsiți aici, am dat peste multe interviuri faine cu specialiști în PR, Advertising sau Comunicare, dar și articole axate pe studii de caz ale unor campanii reușite.

Simt ca și cum am ajuns la rădăcinile PR-ului, acolo unde tinerii se formează pentru a ajunge să creeze cele mai faine campanii pentru branduri și nu numai. Super energie, super entuziasm, minți creative, gata să cucerească lumea.

Cam despre asta este vorba în PRIME România. Și tot despre asta este vorba și în PR Forward.

Vine și Mariciu la PR Forward 10

În cadrul evenimentului de pe 29 martie, vor povesti Alexia Udriște-Olteanu, freelancer, creator de ilustrații, Vlad Pârvulescu, PR al unora dintre cei mai cunoscuți artiști din România, Ana Maria Onisei, pe care o cunosc de când a venit pianista Valentina Lisitsa în România în 2013, PR Cultural, Vlad Tăușance, omul care a condus campania online a președintelui Klaus Iohannis, și Marian Ionescu aka Mariciu, pe care sunt sigur că îl știți din vlogurile zilnice pe care le filmează cu atâta pasiune, de vreo doi ani de zile.

Cam atât despre PR Forward 10. Sper să ne vedem la eveniment. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului. See ya there! 😉

PR Forward 10 by PRIME Romania - 29 Martie