Cat de usor este sa gresesti mall-ul

Evenimentul de lansare al noului videoclip al lui Andrei Leonte a avut loc la Cinema City VIP din ParkLake, dar mie mi-a rămas în minte că totul se va întâmpla în AFI. Nu mică mi-a fost surpriza când am ajuns fix la timp, în zona Cinema City din AFI, și nu am văzut pe nimeni cunoscut. De fapt, erau doar câțiva oameni care își cumpărau floricele. Șoc și groază, cum ar spune Raluca Zamfir de la Ranevents.

Norocul meu a fost că, în ciuda situației, am reușit să văd live, pe Facebook, tot ce s-a întâmplat acolo și m-am simțit, totuși, parte din lansarea videoclipului lui Andrei.

Cum l-am cunoscut pe Andrei Leonte

Pe Andrei Leonte l-am cunoscut personal la un eveniment organizat la AFI Aventurier, unde ne-am cățărat pe pereții mall-ului AFI. A fost o experiență la care am râs și ne-am distrat copios. Cumva am rezonat și am păstrat legătura, iar de atunci ne vedem din ce în ce mai des pe la evenimente.

Îl apreciez mult ca artist și ca om și mă bucur să văd că își continuă drumul în muzică și nu numai. Andrei cântă de când era mic, iar în 2012 a câștigat prima ediție X Factor.

Cum spuneam, Andrei a lansat un nou videoclip pentru piesa “Dragoste în haine de casă”, o poezie emoționantă așezată pe note, care reprezintă a treia parte din trilogia muzicală începută în 2016. Andrei a scris piesa, a semnat și scenariul clipului, iar Anthony Icuagu s-a ocupat de regie.

Poveste de dragoste în trei părți

Construită ca un scurtmetraj – un film mut în trei părți, povestea spusă de Andrei este una în care mă regăsesc și ultima parte chiar mi s-a întâmplat, doar că diferă finalul.

Vă las mai jos cele trei părți. Sunt sigur că vor trezi în voi multe tipuri de sentimente. Felicitări, Andrei Leonte, pentru întregul proiect!

Partea I – Andrei Leonte – O nefericita si un nebun

Partea II – Andrei Leonte – Partea Rea (52)

Partea III – Andrei Leonte – Dragoste in haine de casa