Clipuri de vazut duminica (I)

În fiecare duminică vreau să vă arăt câteva clipuri pe care le-am descoperit pe Facebook sau YouTube, care pe mine m-au impresionat. Acest articol este primul de acest gen dintr-o serie care se va numi “Clipuri de văzut duminica”, pentru că atunci în ultima zi a săptămânii avem nevoie să ne încărcăm cu energie pozitivă pentru zilele ce vor urma.

Marcelito Pomoy cântă de unul singur The Prayer, varianta Celine Dion și Andrea Bocelli

Am văzut foarte multe clipuri de la emisiunile The Voice din numeroase țări, dar nu cred că am dat de cineva care să cânte astfel. Marcelito Pomoy, un cântăreț filipinez, interpretează The Prayer, o piesă extrem de cunoscută în întreaga lume, în varianta cântată de Celine Dion și Andrea Bocelli, de unul singur. Scrieți-mi părerile voastre în comentarii. Sunt sigur că o să rămâneți impresionați.

MB14 interpretează Damian Marley & Nas – Road to Zion, beatbox cover

MB14 este Mohamed Belkhir, un francez născut în 1994, care iubește muzica și tot ce ține de vocea umană. Mai exact, face beatbox-ing și mixează piese folosind un instrument care se numește loopstation, prin care poți să înregistrezi orice sunet pe un anumit ritm, dispozitivul redând în mod repetat înregistrarea. Cuvintele sunt de prisos, așa că vă las mai jos un clip făcut de MB14 pe o piesă de-a lui Damian Marley – Road to Zion.

Cei de la Dude Perfect ne arată ce înseamnă precizie

Dude Perfect este un cont de YouTube activ din 2009, care a ajuns la aproape 5 miliarde de vizualizări și au 28 de milioane de subscriberi. Este vorba de cinci prieteni care fac clipuri amuzante și interesante. De exemplu, în clipul de mai jos cei de la Dude Perfect aruncă mai multe lucruri cu o precizie de ceas. Nu știu exact câte duble au tras pentru fiecare trick, dar le-a ieșit ceva fain.