Holograf la Sala Palatului de Valentine’s Day

Nu știu ce înseamnă trupa Holograf pentru voi, dar simt că muzica lor a fost în viața mea de când m-am născut. Piesele mele preferate din colecția lor sunt cele de dragoste, bineînțeles. Și cine altcineva putea să dea concert de Valentine’s Day la Sala Palatului? Presupun că v-ați prins deja despre ce este vorba în acest articol.

Așadar, pe 14 februarie 2018, de la ora 20:00, puteți asculta Holograf live la Sala Palatului, într-un concert cu o tematică pe care știu că mulți dintre voi o veți aprecia: “Best Ballads”. Asta înseamnă că cei de la Holograf vor cânta cele mai cunoscute piese de dragoste pe care le au în repertoriu. Și sunt sigur că v-ați legănat de pe un picior pe altul pe cel puțin una din piesele lor.

“Concertele de ziua îndrăgostiților au fost o tradiție pentru noi. Am renunțat la această tradiție pentru o perioadă, dar acum revenim la ea cu cea mai mare plăcere. Pentru că melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile și definesc perfect dragostea. Va fi o seară cu cele mai bune balade de dragoste Holograf.”, declară Dan Bittman.

“Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Ești așa frumoasă”, “Ți-am dat un inel” sau “Ochii tăi” sunt câteva din piesele pe care le veți auzi live. Așadar, Holograf vă așteaptă cu două ore de muzică de Ziua Dragostei.

Ne vedem acolo! Puteți cumpăra bilete de aici.

Eveniment organizat de Sublime România și promovat de HTag PR.