Cum a fost sa-mi vad mama pe un Christmas bucket de la KFC

Nu știu alții cum sunt, dar mie, când mă gândesc la mâncarea mamei mele, îmi trec prin minte toți anii în care locuiam acasă la părinți.

Am amintiri din clasele primare, când terminam orele la 12 și mă aștepta mama cu ciorbă fierbinte. Apoi zilele de liceu, când la 7 dimineața mâncam mâncare de prânz, ca să-mi țină de foame cât mai mult. (aveam 6-7 ore în fiecare zi)

În facultate îmi trimitea mama pachet o dată pe săptămînă. Lucrurile erau cam așa: miercuri-joi stabileam meniul, sâmbătă era zi de cumpărături. Duminică zi de gătit și pus geanta cu mâncare pe autobuz, spre București.

Nu cred că a fost vreodată când mama să nu-mi pună ceva în plus față de ce stabileam împreună. Eu îi spuneam surpriză. Ba o ciocolată, ba o prăjitură delicioasă. Și de fiecare dată înainte să deschid geanta, o sunam, ca să audă reacția mea pe măsură ce scoteam mâncarea din geantă. Era modul meu de a îmi arăta recunoștința față de efortul ei.

Anii au trecut și multe lucruri s-au schimbat, astfel că nu a mai fost posibil ca mama să îmi mai trimită mâncare gătită de ea.

Scriu acest articol deoarece zilele trecute am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea KFC România, care mi-a adus aminte de tot ce am scris mai sus.

Poza mamei pe un Christmas Bucket de la KFC

Știam cu o zi înainte că urmează să primesc un cadou de Crăciun și că este vorba despre ceva bun de mâncare. Astfel, m-am trezit la birou cu un Christmas Bucket de la KFC. Alături, un cadou foarte frumos împachetat de la Maya Tea & Coffee.

Colegii de la serviciu erau deja intrigați de unde și până unde am primit eu așa ceva. Povestindu-le despre relația dintre bloggeri și agenții de PR, nu am băgat de seamă faptul că pe bucket era o poză pe care eu am făcut-o. Am rămas cu gura căscată când am conștientizat că este Mama pe un bucket de la KFC. Whaaat?

Mi-a luat ceva timp să îmi revin din șoc. A fost genial momentul! Tot să ai parte de astfel de surprize.

Bravo, Golin și KFC, pentru idee! Mi-ați făcut Crăciunul mai frumos!

Cadou de Craciun de la KFC

Cadou de Craciun de la KFC Romania

Cadou de Craciun de la KFC Romania

christmas bucket la KFC

Cadou de Craciun - Maya Tea and Coffee

Cum este ceaiul de la Maya Tea and Coffee