Cele mai citite 5 articole in 2017

La final de an, m-am gândit să fac o retrospectivă și să vă spun care au fost cele mai citite 5 articole de pe blog. Anul acesta am făcut și mutarea de pe blogspot pe domeniu și am investit mult mai mult timp și energie față de 2016. Cu siguranță în 2018 lucrurile vor sta și mai bine decât în acest an.

Iată care sunt cele mai citite articole de pe blog în 2017, în ordine descrescătoare.

5. Despicable me 3, cea mai nouă animație cu minioni

În 2017 am văzut și am scris despre multe filme noi, având o categorie specială pe blog pentru acest subiect. Cel mai citit articol a fost cel legat de Despicable me 3/Minionii 3, animație pe care am văzut-o cu câteva zile înainte să apară în cinematografe. Foarte mulți cititori au ajuns la acest articol căutând pe google “minionii 3”, în ciuda faptului că minionii au filmul lor separat de povestea lui Gru.

despicable me 3 minioni din 30 iunie

4. La Han la Traian, restaurantul unde m-am simțit ca la bunici acasă

Inspirat de conferințele Food Bloggers, în 2017 mi-am orientat atenția și către zona de food, astfel că am scris mai multe articole despre experiența avută în diverse restaurante din București. Cel mai citit articol este legat de restaurantul La Han la Traian, pe care vi-l recomand cu drag. Este un loc aflat în inima Bucureștiului, pe lângă Piața Unirii – Hala Traian. Mâncare bună, atmosferă liniștită și un design interior de parcă ai fi la bunici acasă. Am avut ocazia să o cunosc și pe Ioana, patroana restaurantului, care ne-a povestit, mie și Geiei A lu’ Manole, despre faptul că totul este făcut cu pasiune. De asemenea, La Han la Traian se pot organiza și petreceri sau ieșiri pentru grupuri mai mari de oameni, având disponibilitatea de a fi închiriat în totalitate.

cum este la han la traian

3. Prima zi la corporație

Lucrez la Tremend de mai bine de un an și jumătate ca Android Developer, iar din primăvară am fost mutat pe un proiect ce se desfășoară într-o corporație. Fiind prima dată când am parte de o astfel de experiență, am zis să vă povestesc despre cum a fost pentru mine prima zi în corporație. Se pare că mulți ați rezonat cu gândurile mele, astfel că articolul despre acest subiect a ajuns pe locul trei în topul anului ca număr de cititori.

Cum fotografiaza Samsung S8 Plus

2. Museum of Senses, locul în care intri stresat și iesi zen

Nu știu dacă ați auzit deja de Museum of Senses, dar acest loc cu siguranță o să vă încânte simțurile. Eu am avut ocazia să-l vizitez cu o zi înainte de deschiderea pentru public, astfel că am dat 3 ture de muzeu, ca să fiu sigur că nu ratez nimic de uimire. Iluzii optice, oglinzi în care te vezi de zeci de ori, vortex-ul care îți dă mintea peste cap și multe alte lucruri care cu siguranță o să vi se pară interesante. Articolul a fost scris la începutul lunii decembrie și a ajuns pe locul 2 în acest top, într-un interval foarte scurt de timp. Apropo, Museum of Senses îl găsiți în AFI Palace Cotroceni, deasupra hipermarketului Auchan, în zona caruselului.

Silviu Pal la Museum of Senses din Bucuresti

1. De ce să mergi la doctor atunci când trebuie, nu când ai chef

Cel mai citit articol de pe acest blog în 2017 a fost cel legat de problema medicală pe care am tot amânat-o și care, din păcate, a avut mai multe complicații decât mă așteptam. Dar îmi asum vina în totalitate și mă bucur că mi-am făcut, în sfârșit, curaj să o rezolv. Îmi pare bine și că am decis să povestesc pe blog despre experiența mea, pentru că, ulterior, am primit numeroase mesaje în care oamenii mi-au spus că după ce au citit articolul, au sunat la doctor să-și facă programare pentru diverse probleme medicale pe care le au și le-au tot amânat de frică.

Silviu Pal Blog

În sfârșit, vă mulțumesc tuturor celor care îmi urmăriți blogul și sper ca ceea ce scriu să vă ajute în viața de zi cu zi.

Ne vedem în 2018! La mulți ani!