Matei raspandeste bucurie cu al lui DeceBus

Pe Matei Stoicescu îl cunosc de la lansarea iPhone 6S in Romania, la Vodafone. Sunt deja mai bine de 2 ani de atunci. La acea vreme era PR la Pro TV. El, un mare bărbos, eu, un flaușat roz, proaspăt posesor al unui iPhone 6S. Cum ne-am tot conversat de-a lungul timpului, ne-am împrietenit suficient încât să știu că e in stare de orice atunci când visează ceva.

De data asta, Matei visează măreț, dar nimic nu este imposibil pentru el. Mai mic decât mine cu un an (mereu o sa mă laud cu asta), e un băiat ambițios, care știu că prin orice acțiune a lui, vrea să facă bine. Și exact despre asta este vorba în acest articol.

Matei și-a dorit mereu un microbuz pe care sa-l foloseasca in scopuri caritabile. Mai concret, proiectul cel nou al lui Matei este de a aduce zambete, baloane, rechizite, inghetata, fructe si limonada copiilor din spitale si din centrele sociale. Bineinteles, este vorba de mai mult decat atat. Personaje din desene animate vor umbla cu aceasta masina, astfel ca prin prezenta lor in astfel de medii dure pentru copii, cum sunt spitalele, vor putea insenina zilele copiilor care isi duc viata acolo.

Dupa 10 ani de cautari, Matei a gasit vehiculul dorit: DeceBus, un Volkswagen Transporter 1, nascut in 1958 in Germania. Din pacate, masina este de nefolosit in momentul asta, de aceea Matei a lansat o campanie de crowdfunding, cu scopul de a strange bani pentru restaurarea masinii si de a isi indeplini visul.

Cum putem să-l ajutăm pe Matei sa aduca bucurie copiilor din spitale si din centrele sociale

Prin donatii. E atât de simplu. Și pentru că suntem oameni și ne putem ajuta reciproc atunci când vreunul dintre noi are o initiativa pozitivă, fiți siguri că orice gest financiar va contribui la răspândirea bucuriei. Detalii aici.