Huawei Mate 10 Pro: Primele impresii (foto, video)

Sunt fan Huawei de la modelul P9, pentru ca am simtit ca Huawei si-a indreptat atentia catre una dintre pasiunile mele: fotografia. Nu m-am jucat foarte mult cu P9, dar a fost suficient incat sa ma apropii mai mult de brand.

Am la mine noul Huawei Mate 10 Pro (click pentru pret), primit de la Orange in programul Orange Smartphone Tester (si tu poti testa cele mai noi device-uri. click pentru detalii), si sunt extrem de incantat de el. Sincer, am petrecut doua ore incercand sa filmez un unboxing video, ca sa va arat ce este in cutie si pentru cateva fotografii pe care o sa le vedeti mai jos.

Se simte foarte bine in mana, are un design atragator, vine cu husa in cutie si folie de sticla direct pe display inca de la inceput (deci nu mai aveti nevoie sa va duceti la vreun dealer de folii de smartphone-uri sa va lipeasca el ce se potriveste cu modelul), are un ecran mare, luminos, de mare calitate, iar feelingul cu care am ramas dupa o zi de utilizare este ca noul Huawei Mate 10 Pro ma completeaza. Serios, imi place foarte mult!

Va las mai jos cateva cadre facute cu Canon 6D, obiectivul Canon 50mm f1.4 si aceste inele macro luate de pe AliExpress, care au si autofocus integrat, si la finalul articolului gasiti si clipul de care va spuneam. Si setup-ul pe care l-am avut este tot la final.

Huawei Mate 10 Pro review

Huawei Mate 10 Pro review

Huawei Mate 10 Pro review

Huawei Mate 10 Pro review

Huawei Mate 10 Pro review

Huawei Mate 10 Pro review

Huawei Mate 10 Pro review

Aaaaand the movie 🙂

 

Nu a fost nevoie decat de o singura sursa de lumina, si anume o veioza veche, dar care a dat suficienta lumina pentru ce aveam nevoie. In schimb, pentru video a fost prea putin, de aceea nici calitatea clipului nu este the best. Ce parere aveti despre noul Huawei?

Huawei Mate 10 Pro Review