OMega Donație. 16 decembrie. Impreuna pentru MagicHOME

Unul din scopurile acestui blog este promovarea proiectelor caritabile, iar acest articol este despre un eveniment ce va avea loc pe 16 decembrie si se va numi oMega Donatie. Nu-i asa ca suna deja interesant? Destul de sugestiv titlul ales de cei de la Omega House, gazdele acestui eveniment. Decembrie, luna in care cu totii suntem indemnati sa facem fapte bune. Luna cand ne putem aduce aminte de bunatate, de iubire, de compasiune, de grija fata de cel de langa noi. Pe 16 decembrie, la Omega House, ne vom indrepta atentia catre proiectul MagicHOME, initiat de MagiCAMP.

Sunt sigur ca ati auzit de acei oameni care stau cate jumatate de ora, rand pe rand, pe un scaun dur, langa un pat, intr-un salon de spital creat in galeria de arta Galateca, pana cand vor fi trimise 100.000 de SMS-uri(2 euro bucata) la 8844 cu mesajul Magic, experimentand doar putin din ce simt acei parinti care locuiesc, la propriu, pe un scaun de spital, alaturi de copilul lor bolnav de cancer. Am multi prieteni care au fost pe acel scaun si au fost profund miscati de timpul petrecut acolo.

Ce este MagicHOME?

Centrul MagicHOME, localizat in Bucuresti, in apropierea unitatilor de tratament, ofera gazduire gratuita, suport si alte facilitati familiilor cu copii diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave. In prima jumatate a anului, aici au fost cazati gratuit 300 de copii si membri ai familiilor acestora, dar nevoile reale sunt mult peste capacitatea acestui centru, de aceea cei de la MagiCAMP au nevoie de mai mult sprijin, pentru a construi mai multe astfel de locatii. MagicHOME este un refugiu care ii poate ajuta pe acesti parinti sa o ia de la capat in fiecare zi, si nu sa-si petreaca tot timpul pe un scaun rece si dur din spital.

Gazdele Omega House au pregatit un eveniment frumos si cald, care va contine mai multe momente frumoase. Florin Dinu si Flores vor incalzi atmosfera la inceput, Sax and Strings, Cezar Iancu va oferi un recital de pian, acompaniat de un moment de balet si dans contemporan, Irina Sarbu & band-ul ei vor continua sa anime atmosfera, iar in final se va lasa cu petrecere, DJ, bufet si tombola.

Un moment important este cel legat de licitatia produselor si serviciilor speciale oferite de colaboratori. Atunci veti avea ocazia sa cumparati ce va face placere, iar banii obtinuti vor fi donati catre MagicHOME.

Donațiile voastre sunt modalitatea prin care le repunem zâmbetul pe buze celor care au cea mai mare nevoie.

Cand, unde, cum poti participa si tu la eveniment

Asadar, 16 decembrie, ora 18:00, la Omega House (Strada Aurel Vlaicu, nr. 20), sunteti asteptati la un eveniment caritabil care se anunta a fi plin de caldura. Accesul se va face pe baza de donatie in valoare de 50 de lei. Puteti intra aici pentru a va rezerva locul la eveniment, deoarece sunt limitate.

Ne vedem acolo!

Pe pagina de Facebook a evenimentului gasiti mai multe detalii -> https://www.facebook.com/events/523055788048411/