4 anoTimpuri Noi pentru Impact Hub

Pentru freelancerii si antreprenorii care nu pot lucra eficient acasa, dar si pentru ceilalti care vor sa schimbe mediul de lucru chiar si pentru o zi, exista huburi unde pot sa-si desfasoare activitatea, platind un anumit numar de ore sau un abonament lunar. Sincer, mi se pare o idee foarte buna sa lucrezi intr-un astfel de spatiu, pentru ca ai posibilitatea sa cunosti oameni noi, poate chiar din acelasi domeniu ca si tine, cu care poti schimba idei sau chiar puteti ajunge sa lucrati impreuna. Cred ca este o oportunitate importanta pentru tine, ca freelancer sau antreprenor, sa ai contact cu alti oameni care fac parte din acelasi mediu de lucru, chiar si doar pentru socializare, daca nu viitoare colaborari.

Pentru ca am inceput subiectul legat de huburi, azi am fost la redeschiderea unuia dintre cele mai mari huburi din Bucuresti, si anume Impact Hub. Noul spatiu se afla in Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etaj 1. Se ajunge foarte usor de la statia de metrou Timpuri Noi. Intamplator sau nu, in aceeasi cladire se afla si compania la care lucrez, Tremend. Asa ca eu cobor doar trei etaje ca sa ajung in Impact Hub. Va las mai jos cateva cadre.

noul sediu Impact Hub

noul sediu Impact Hub

noul sediu Impact Hub

noul sediu Impact Hub

noul sediu Impact Hub

Cele 4 anotimpuri ale noului Impact Hub

Ca si design, noul Impact Hub este foarte colorat, avand ca tema cele patru anotimpuri, pe care vi le prezint mai jos. Cu toate ca nu este foarte greu, va las pe voi sa ghiciti anotimpul caruia corespunde fiecare desen.

noul sediu Impact Hub - Primavara

noul sediu Impact Hub - Vara

noul sediu Impact Hub - Toamna

noul sediu Impact Hub - Iarna

Pentru ca locul este atat de fain, am facut si cateva portrete Irinei si l-am ales pe acesta sa vi-l aratam si voua.

Irina Manole, Kooperativa 2.0

Toate pozele sunt facute cu noul smartphone Zenfone 4 de la Asus. © Silviu Pal. All rights reserved.