Tu ce ai intinde pe painea crocanta Finn Crisp?

Nu sunt genul de persoană care să fie interesat atât de mult în a încerca mâncăruri noi. Având un mod de viață foarte alert, cu un program aproape zilnic de dimineață până seara, m-am obișnuit să mănânc ce știu că îmi place și îmi ține de foame, pentru că am nevoie de energie, așa că merg “la sigur”. Totuși, ajung la un moment dat în situația în care simt o saturație majoră de ce mănânc zilnic. Și, fără să îmi dau seama, sunt “împins” să experimentez feluri de mâncare noi. O să detaliez în articole viitoare despre aceste experiențe. Acum vreau să vă povestesc despre un healthy snack recomandat celor ca mine, care sunt mereu pe fugă și s-au săturat de mâncarea fast-food sau patiserie, care, pe termen lung, afectează corpul.

De puțin timp a apărut și în România pâinea crocantă FINN CRISP, pe care o găsiți în Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image. Recunosc că pe mine m-a prins din prima, în momentul în care am combinat-o cu Nutella. Da, am primit multe mesaje de la prieteni să o las mai moale cu dulciurile, și i-am ascultat. Dar această combinație este numărul 1 pentru mine. Să nu credeți că stau cu borcanul în brațe toată ziua. Așa, mici gustărele, din când în când. Mă motivez că FINN CRISP și Nutella sunt echilibrul perfect: nici prea sănătos, nici prea dăunător. Combinația asta nu intră în zona healthy snack, dar merge foarte bine ca desert.

Cum ziceam, dacă ești pe fugă tot timpul și nu vrei să pierzi mult timp cu mâncarea, sau vrei să ronțăi ceva super bun și delicios în micile pauze de la job, poți să-ți prepari acasă absolut orice se poate întinde pe pâinea FINN CRISP, cum ar fi o salată de vinete sau guacamole, orice se poate transporta ușor, și în maxim 2-3 minute, ai healthy snack-ul perfect. Și cu siguranță vei atrage atenția celor din birou, pentru că aspectul va fi senzațional.

paine finlandeza finn crisp

paine finlandeza finn crisp

“Gustările sănătoase și gustoase la locul de muncă ne păstrează în formă maximă, așa că Finn Crisp își dorește să încurajeze conceptul de healthy snacks la birou: salate, dip-uri, supe sau orice altceva se poate prepara și transporta ușor, fără a avea nevoie de încălzire. În plus, dacă sunteți pregătiți cu gustări sănătoase, nu veți fi ispitiți de opțiunile nesănătoase disponibile la birou.”, a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker, distribuitorul FINN CRISP în România.

Așa că te invit să consideri pâinea crocantă de la FINN CRISP ca o pânză pe care poți așeza orice îți trece prin cap. Ai ocazia să fii artist. Enjoy!