Despre conferinta F64 Photo Story, 5 Octombrie + Concurs

Pentru toți pasionații de exprimare vizuală, vă spun doar atât: rezervați-vă ziua de 5 Octombrie 2017 pentru PHOTO STORY, conferința organizată de magazinul foto-video F64 la Crystal Palace Ballrooms, București, unde veți avea ocazia să-i cunoașteți și să povestiți despre fotografie, videografie și vlogging cu: Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Mușuroaea, Andrei Baciu și Daniel Chindea.

Daca vrei să afli ultimele noutăți în domeniu sau vrei să îți dezvolți viziunea fotografică, dacă vrei să evoluezi ca fotograf profesionist sau dorești să te conectezi la o comunitate mare, nu trebuie sa ratezi acest eveniment. Așa că ia-ți frumos o agendă și un pix, că sunt sigur că vei avea multe lucruri interesante de notat.

Program conferinta Photo Story F64

Cine sunt cei 5 invitați

Vlad Eftenie este un munte de optimism și pozitivitate, o sursă de inspirație pentru orice fotograf. Debordează de energie, iar când îl prinzi la povești, te deconectezează instantaneu de la viața ta și te poartă cu el într-o lume pe care ochii noștri plini de rutină nu o mai văd. Vlad este cel care îți arată frumosul acolo unde poate tu nu mai ești în stare să îl observi, iar fotografiile lui emană iubire și căldură. Da, pe Vlad îl veți putea cunoaște la conferinta Photo Story de pe 5 Octombrie.

Vlad Eftenie, arhitect si fotograf entuziast

Laura Mușuroaea este vlogger în domeniul beauty și tocmai ce a împlinit 7 ani de activitate și 100.000 de followeri pe contul de YouTube. De la 15:00 la 16:00, Laura o să vă povestească o mulțime de lucruri despre despre vlogging, cum să îți planifici conținutul astfel încât să ai coverage 360 pe rețelele de socializare și cum să devii relevant fără să te gândești la “următorul viral”. Vor fi și două teme surpriză, dar și o sesiune de Q&A cu Laura.

Laura Musuroaea la conferinta Photo Story organizata de F64

Daniel Chindea este învățător, sociolog, fotograf, tată și soț. Are 42 de ani și este fotograf de nuntă. De asemenea, de ceva vreme este povestitor la Radio Pătrățele și la WeddingStaff. De la Daniel veți afla despre distanța sau apropierea dintre fotografia de nuntă și kitsch, DSLR vs. mirrorless, rolul fotografului de nuntă, precum și eliberarea de tehnica foto. Între 11:00 și 12:00, cei pasionați de fotografia de nuntă au ocazia de a cunoaște un om cu experiență de 15 ani în domeniu.
Daniel Chindea la conferinta Photo Story organizata de F64
Andrei Baciu ne va introduce în metafore fotografice, deoarece convingerea fermă a lui Andrei este că între fotografie şi poezie nu există, de fapt, nici o graniţă. Fotografia este, asemeni celeilalte, plină de lirism, căci undeva, acolo sus, ele se întâlnesc, se contopesc. Fotogralism. Definiții, trăsături, relația dintre fotografie și text, mecanismul metaforei, vizibilul și supravizibilul. Despre toate acestea vă va povesti Andrei, iar la final veți avea ocazia să îl întrebați orice în sesiunea de Q&A.
Andrei Baciu la conferinta Photo Story organizata de F64
În fine, Nick Driftwood intră în direct de la 16:00. Nick este regizor, actor și pasionat de tehnologie de peste 25 de ani, fiind stabilit în Brighton (UK). Este Ambasador Panasonic pentru Lumix Imaging.
Nick Driftwood la conferinta Photo Story organizata de F64

Cumpara bilete la conferinta Photo Story

Este clar că de la conferința Photo Story veți pleca cu un plus de informații și povești faine de la oameni cu experiență în arta vizuală. Pentru a achiziționa bilete, puteți intra aici. Apropo, studenții au reducere. Detalii în imaginea de mai jos.
Pret de student la conferinta Photo Story F64

Câștigă o invitație la conferință

Cum am scris și în titlul articolului, am un Concurs pentru voi, care se derulează pe pagina mea de Facebook, unde puteți câștiga o invitație gratuită la conferința Photo Story organizată de F64. Toate detaliile le puteți găsi aici.
Până pe 5 Octombrie, vă doresc spor la fotografiat!