Pizza Hut Dorobanti se reinventeaza din 15 septembrie

Când m-am apucat de blogging, nu știam exact pe ce cărări voi ajunge. Acum doi ani, la Webstock, am cunoscut oameni care, ulterior, m-au ghidat în evoluția mea ca onliner. Având job full-time în IT și fiind pasionat de comunicare, am reușit să completez programul de la serviciu, cu blogging-ul și socializarea online & offline, și bineînțeles, cu fotografia. Astfel, reușesc să mulțumesc ambele emisfere ale creierului (haha!).

O experiență faină din viața mea de blogger a fost astăzi, când am participat la evenimentul de redeschidere a restaurantului Pizza Hut Dorobanti (click pentru harta), cel de lângă Hotel Sheraton, zona Romană. Fiind prima locație a companiei deschisă în România, tocmai a împlinit 20 de ani de existență. Adică, mai concret, aveam fix cei 7 ani de acasă când primul Pizza Hut s-a deschis la noi în țară.

Pizza Hut vine către clienți cu noutăți, atât în materie de design interior, cât și în meniu. Am simțit că este mai spațios, mai chic, mai relaxant. Sincer, mi s-a părut că arată ca un hub, unde poți să mergi să lucrezi, sau un loc în care să te simți bine, având la dispoziție mâncare bună și băuturi de tot felul. Mi-a prins extrem de bine să fac un popas de câteva ore la Pizza Hut, după o zi lungă la serviciu. Vă recomand și vouă această modalitate de relaxare.

Printre cele mai noi preparate din meniu, veți găsi diverse sortimente de pizza, paste, coaste, burgeri și deserturi americane cum ar fi Peanut Butter Jar, Waffles cu Marshmallows și alte preparate foarte bune.

Vă las câteva poze de la eveniment și fug la somn. Dați o tură pe la #NoulPizzaHut. Sunt sigur că o să vă placă!

Mulțumesc Pizza Hut și Golin pentru invitație!

redeschidere pizza hut dorobanti

redeschidere pizza hut dorobanti

redeschidere pizza hut dorobanti

Marian Craciun fotografii

Silviu Pal si Irina Baragoi la redeschidere Pizza Hut Dorobanti

redeschidere Pizza Hut Dorobanti

redeschidere Pizza Hut Dorobanti

redeschidere Pizza Hut Dorobanti

redeschidere Pizza Hut Dorobanti

redeschidere Pizza Hut Dorobanti