Charlize Theron este Atomic Blonde

Mereu mi-au plăcut filmele de acțiune în care actrițe foarte frumoase joacă roluri principale. Angelina Jolie în SaltWanted sau Tomb Raider, Gal Gadot în Wonder Woman, Scarlett Johansson în Lucy sau Ghost in the Shell, Jennifer Lawrence în The Hunger Games. A venit rândul lui Charlize Theron, pe care o puteți urmări în noul film “Atomic Blonde”, care este în cinematografele din România începând cu 4 August. Eu am văzut filmul și în acest articol vreau să-mi dau cu părerea puțin. Începem cu o poză cu Iulia Matache, a.k.a Super Gulia.

Silviu Pal si Iulia Matache la avanpremiera Atomic Blonde

Charlize Theron este Atomic Blonde

Inițial, după ce s-a terminat filmul, am rămas confuz. Nu aveam o părere clară, pentru că se întâmplă destul de multe lucruri care nu se leagă la prima vedere. Charlize Theron este Lorraine Broughton, cel mai tare spion din agenția secretă MI6, recunoscută pentru misiunile aproape imposibile pe care le duce la capăt cu succes.

În noua misiune, Lorraine este trimisă la Berlin, pentru că unul din colegii ei, agentul James Gasciogne, este ucis. Acolo îl cunoaște pe David Percival (jucat de James McAvoy), un agent britanic sub acoperire, fiind deja în misiune de câțiva ani. David este un agent atipic, deja integrat în societatea germană. Un fel de junkie, având în vedere că este consumator de droguri și alcool. Însă tipul e foarte bun în ceea ce face, chiar dacă pare dus cu pluta.

Atomic Blonde Romania

Acțiunea variază ca intensitate, iar pe măsură ce am intrat în film, nu prea mi-am mai luat ochii de la el, cu toate că în partea de început nu prea m-a prins. Ok, sincer, nu mi-am mai luat ochii de la Charlize, dar să trecem peste acest aspect. Dar dacă insistați, pot să vă spun că tipa este captivantă, atitudinea de badass o face și mai atrăgătoare, iar scenele în care este îmbrăcată elegant(sau deloc) și este în preajma lui Delphine (Sofia Butella), un agent secret francez, sunt cireașa de pe tort.

Atomic Blonde film romania

Vă las mai jos trailerul, cu recomandarea că merită să vedeți Atomic Blonde la cinema.

Atomic Blonde este distribuit în România de Vertical Entertainment.