M-am antrenat cu Gina Pistol pentru Triatlonul Titanilor

Duminica trecuta am facut sport in Parcul IOR. Cu Gina Pistol. Adica am facut poze cu ea. Eu tot sport cred ca se numeste, nu-i asa? Dar am facut si miscare, pentru ca am participat la o filmare, intr-un cort special amenajat de Campofrio in parcul IOR, langa scena, in studiourile HotSport. Clipul este la sfarsitul articolului, dar pana acolo vreau sa va povestesc putin despre un eveniment sportiv inedit in Bucuresti.

Asadar, in perioada 11-13 August va avea loc Campionatul National de Aquatlon si Triatlon, eveniment organizat de Bucharest Sport Club, in parteneriat cu Federatia Romana de Triatlon, o premiera pentru Bucuresti. Sub numele de Triatlonul Titanilor powered by Campofrio, competitia va avea trei etape si va avea loc in zona Parcul IOR (sau Alexandru Ioan Cuza):

  • inot – se va desfasura intr-o zona a lacului, curatata, amenajata, pe care se vor monta ponton de start si balize;
  • bicicleta – veti pedala pe străzile adiacente parcului, str. Liviu Rebreanu, bdul. Nicolae Grigorescu;
  • alergare – pe aleile parcului, unde va fi un traseu marcat și delimitat corespunzător.

Distantele pe care se vor desfasura probele sunt Sprint si Super Sprint. Absolut toate detaliile legate de distante, inscrieri, stafete si orice altceva mai aveti nevoie sa stiti, le veti gasi pe www.titanstriathlon.ro.

Programul HotSport si HotSport Studios

Inainte de Triatlon, Campofrio ne propune un concurs foarte interactiv, in care trebuie sa adunam FRIO COD-uri, pe care sa le inscriem pe site-ul www.campofrio.roExista mai multe moduri in care putem obtine aceste coduri de participare, despre care puteti citi aici.

Premiul cel mare este o calatorie in Insulele Canare. Totodata, mai puteti castiga 10 Jocuri Titans Triathlon, 10 abonamente 4 zile festival Untold, 3-6 August, 10 abonamente a cate 8 sedinte de inot la Bucharest Sport Club si 3 sedinte de antrenament individual cu Carmen Fit. Regulamentul integral aici.

Mult succes!

Si, asa cum va spuneam la inceputul articolului, iata mult asteptatul clip cu mine in actiune, la HotSport Studios. Ce ziceti, am talent actoricesc? Astept comentarii.

Multumesc Kooperativa 2.0 pentru invitatie!