Sunt un mic ticalos 3 – minionii din nou in actiune

Din 30 iunie puteti vedea in cinematografe al treilea episod din seria “Despicable me”SUNT UN MIC TICALOS 3 este continuarea aventurilor lui Gru, Lucy si a adorabilelor Margo, Edith si, preferata mea, Agnes, alaturi de fabulosii minioni. Eu m-am distrat copios la avanpremiera si sunt sigur ca si voi abia asteptati sa-l vedeti. Povestesc mai jos cate ceva despre animatie, dar nu prea multe, pentru ca nu vreau sa va stric surpriza. Apropo, cred ca stiti deja: Gru are un frate! Geaman. Si il cheama Dru. (nu e spoiler, e si in trailer)

Imaginatie, creativitate, profesionalism

Despicable me 3 este produs de ILLUMINATION, alaturi de producatorul Janet Healy. Regizorii sunt Pierre Coffin si Kyle Balda, iar regizor secund Eric Guillon. Scenariul este scris de Cinco Paul si Ken Daurio. Ar mai fi multi de mentionat, dar citind comunicatul de presa oferit de Ro Image 2000, distribuitorul acestui film, imi dau seama de cati oameni a fost nevoie pentru a crea o astfel de animatie.

Atentia la detalii, alegerea culorilor, personalizarea fiecarui personaj in parte, definirea lui ca individ si introducerea in firul povestii, toate acestea au fost gandite de zeci de oameni. Filmele cu minioni sunt foarte amuzante, dar sunt si pline de intelepciune, mai ales daca urmariti evolutia lui Gru ca hot, apoi ca parinte si ca sot.

Steve Carell este vocea lui Gru, dar si a fratelui geaman, Dru. Kristen Wiig o interpreteaza pe Lucy, iar Trey Parker ii da voce lui Balthazar Bratt, un fost copil vedeta, devenit obsedat de un personaj negativ pe care l-a jucat in anii ’80. A fost surprinzator sa-l vad pe Gru in ipostaza de om care protejeaza legea, stiind totusi ca in episoadele precedente era cel mai bun raufacator.

Dru, fratele lui Gru

Dupa cum ati vazut si in trailer, avem parte de o surpriza: Gru are un frate. Il cheama Dru. Reactia lui Gru este de vis cand afla de fratele lui. Bineinteles, ajung sa se cunoasca. Dru este cu totul diferit de Gru, fiind mostenitorul tatalui sau, astfel ca ajunge sa detina o avere considerabila. E sarmant, are par blond si este un cuceritor, incat si pe Lucy o vrajeste, lucru care nu-i convine lui Gru, bineinteles. Insa veti vedea ca imediat se conecteaza intre ei, mai ales ca sunt frati gemeni.

despicable me 3 minioni din 30 iunie sunt un mic ticalos 3

Minionii la inchisoare

Cu totii ii iubim pe minioni. Sunt atat de draguti si simpatici, ca intr-o zi chiar ma gandeam cum ar fi sa am cativa minioni prin casa, sa faca lucruri pentru mine. Haha! In Despicable me 3, minionii ajung la inchisoare. Nu va spun cat de amuzant mi s-a parut ca niste chestii mici si galbene baga frica in puscariasi cu ditamai muschii.

Una peste alta, Despicable me 3/Sunt un mic ticalos 3 este un #MustSeeMovie, animatie la care cu siguranta veti rade, va veti relaxa si deconecta de la treburile zilnice.

despicable me 3 minioni din 30 iunie

Distribuit de Ro Image 2000 si il veti putea vedea in cinematografe incepand cu 30 iunie 2017.

PS: Mare atentie la animatia de la inceput. Este geniala!

PS2: Trailerul oficial: