Dakini Festival, 29 iunie – 2 iulie 2017, la Tuzla

Nu stiu daca voi v-ati dat seama deja, dar eu abia ieri am simtit ca a venit vara in adevaratul sens al cuvantului. Forfota din oras de la miezul noptii este cea care mi-a dat vibe-ul asta. Si pentru ca este vara, a venit vremea festivalurilor de la mare. Azi va povestesc despre Dakini Festival 2017, un eveniment pentru prima data in Romania, ce va avea loc in perioada 29 iunie – 2 iulie 2017, la Tuzla. Din pacate, eu nu voi putea ajunge, dar am primit informatii legate de Dakini Festival si le impart cu voi.

Evenimentul se adreseaza comunitatilor internationale familiarizate cu festivaluri de genul Ozora(Ungaria), Shankra(Elvetia), Boom Festival(Portugalia) sau Tree of Life(Grecia) si celor dintre voi care doresc sa traiasca experiente inedite, orientate spre dezvoltare personala si relaxare in natura, la malul marii, departe de oras si de rutina. Eu cred ca multi va veti identifica cu lucrurile astea, avand in vedere ca viata de zi cu zi este din ce in ce mai agitata.

Dakini Festival

Evadeaza din cotidian

Pe o suprafata de 15 hectare de plaja pitoreasca, Dakini Festival propune o incursiune in lumea relaxarii prin yoga, healing, muzica chillout, psy-trance, micro-house, arta si o adevarata evadare din cotidian.

Timp de 4 zile si 4 nopti, 24h/24h, vor rasuna la Dakini Festival diverse ritmuri, pentru toate gusturile si starile de spirit. Vor fi organizate trei scene, pe care vor evolua artisti si DJ, printre care:

  • Chill Stage – Deser Dwellers, Solar Fields, Gaudi, etc
  • Psytrance Stage – Astrix, Loud, Liquid Soul, etc
  • Micro Stage – Petre Ispirescu, Half Hawaii, Barac, etc.

Line-ul complet il puteti gasi aici.

Dakini Festival 2017

Dakini Festival 2017

Dakini Festival 2017

De asemenea, sambata, pe 2 iulie, Aeroportul Tuzla va oferi participantilor la Dakini un spectacol aviatic.

“Prin Festivalul Dakini vrem să oferim participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță. Vrem să trăiască experiențe unice în mijlocul naturii și să împărtășească bucuria de a petrece 4 zile și 4 nopți frumoase, pe malul Mării Negre, pe una din cele mai frumoase și neatinse plaje din Europa. Alături de partenerii noștri, dar și de participanți, punem preț pe importanța respectării mediului înconjurător și folosim materiale în strânsă concordanță cu normele de mediu. În câteva zile mergem la Tuzla, plantăm copaci și în curând începem amenajarea”, declara Maitreya Events, organizatorii evenimentului.

Dakini Festival 2017

Biletele se gasesc pe eventim.ro (https://goo.gl/ML1rJm), hadra.net (https://goo.gl/ZtUYjI)

Parteneri media: Kiss FM, Vice Romania si unsitedemuzica.ro.

Aici este pagina de Facebook a festivalului, aici pagina evenimentului si aici site-ul Dakini Festival.

Dakini Festival este organizat de organizat de Maitreya Events si comunicat de HTag PR.

 

UPDATE: Bloggerul Marius Calin a scris despre experienta la Dakini Festival aici.