ForeverFolk sarbatoreste 9 ani de povesti pe 19 iunie

Îl știți pe Make? Matache? Marius Matache? Cântărețul de folk, blogger, doctor în chimie? Da, cel care a scos albumul Alchimie. Pierderea voastră dacă nu ați ajuns să îl cunoașteți încă. Ei bine, Marius, printre altele, este și Redactor-Șef și Project Manager al www.ForeverFolk.com, singurul portal de muzică folk din România.

Ce vreau să vă zic este că ForeverFolk.com împlinește 9 ani de existență, eveniment sărbătorit într-un mod special, luni, 19 Iunie, ora 19:30, la Happy Cinema (Liberty Center, Sos. Progresului 151-171).

Spectacolul ForeverFolk îi va avea ca invitați pe Cristi Corcioveanu, Puiu Crețu, și, bineînțeles, Marius Matache. Printre piesele reprezentative ale celor trei artiști se numără Meserie de copil, Floare de gutui, Dragoste în fân, Azi plouă sau Colind pentru prietenii.

Despre ForeverFolk

Povestea a început pe 19 iunie 2008, când 6 oameni îndrăgostiți de muzica folk lansau www.ForeverFolk.com, fiind primul proiect online dedicat muzicii folk din România. După 9 ani și peste 3.000 de articole publicate, ForeverFolk a devenit un reper pentru pasionații de folk, sprijinind în mod real popularizarea acestui gen de muzică și profesionalizarea celor care îl reprezintă.

În timpul celor 9 ani de existență, ForeverFolk a avut colaborări cu artiștii folk români, a sprijinit festivalurile de profil din țară și a încercat promovarea tinerilor artiști în curs de afirmare. De asemenea, ForeverFolk a oferit consultanță artiștilor și organizatorilor de evenimente în probleme de comunicare și PR.

foreverfolk spectacol 9 ani

Spectacolul este realizat cu sprijinul Happy Cinema, Domeniilor Sâmburești și Asociației Folkul Acasă În Realitate.

Biletele se pot cumpăra astfel:

În avans: 27 lei (dacă se plătește prin PayPal*, 6 euro/7 dolari), cu plata prin PayPal sau transfer bancar în contul asociației F.A.I.R.; fiecare bilet aduce cumpărătorului un premiu (2 bilete – 1 disc Folk din pana mea vol. 2, 1 bilet – 1 magnet Alchimie, 3 bilete – magnet + disc, 4 bilete – 1 tricou Alchimie);
Plata la intrarea în cinematograf: 40 lei.

*Pentru plata prin PayPal nu este necesar sa aveti cont de PayPal. Se poate plati cu cardul accesand linkul de mai jos si urmand pasii: https://www.paypal.me/MariusMatache/7

Pagina de Facebook a evenimentului aici.