[Recenzie] “Wonder Woman”, filmul meu preferat din 2017

Sunt anumite filme în care joacă anumite actrițe de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. Dacă filmul se mai numește și Wonder Woman și actrița principală este Gal Gadot, ești terminat. Nu ai cum să scapi, mai ales că în film, Gal este atât de frumoasă, inteligentă și puternică. Vă anunț că va fi un articol siropos. Încă nu mi-am revenit după avanpremieră, așa că am făcut o mică recenzie despre “Wonder Woman”.

Din 2 iunie veți putea vedea în cinematografe primul episod al seriei “Wonder Woman”. Pe lângă faptul că l-am urmărit cu gura căscată, topit de privirea și atitudinea eroinei, am ieșit din sala de cinema cu multă energie pozitivă.

Prințesa Diana de Themyscira, așa cum este cunoscută în poporul din care face parte, este fiica reginei amazoanelor, Hyppolita (Connie Nielsen). Având în sânge spiritul de războinică, nu poate sta departe de zona în care se antrenează amazoanele cele mai curajoase. Mătușa Dianei, Antiope, este cea care conduce armata din Themyscira, și ajunge să fie mentorul prințesei. Regina însă nu este de acord, așa că Diana se antrenează pe ascuns. Ce a urmat de aici încolo, veți vedea în film.

“mă ucide ea…” (Mihail)

recenzie - Wonder Woman in cinema din 2 iunie la cinema

Nu știu dacă se putea găsi o actriță mai bună decât Gal Gadot pentru o peliculă de acest gen. Ori poate îndrăgosteala mea mă face să nu mai văd pe nimeni în rolul de “Wonder Woman”. Poate Angelina, acum vreo 10 ani. Ce este important este că prin naturalețea ei, Gal aduce personajului multe calități care vor inspira multe femei după ce vor vedea filmul. Încrederea în umanitate, bunătatea, căldura din privire, curajul și atitudinea de femeie independentă, toate acestea le veți regăsi în Diana, prințesa din Themyscira. Inteligența și simțul umorului te fac să o îndrăgești și mai mult.

“Wonder Woman” mi-a plăcut mult și din punct de vedere al efectelor speciale și al dinamicii acțiunii. Povestea eroinei este narată într-un mod care m-a captivat, astfel că două ore nu prea m-am mișcat de pe scaun.  Nu v-am zis nimic de Chris Pine, care joacă rolul lui Steve Trevor, spion al armatei britanice, dar are un rol foarte important în desfășurarea acțiunii.

Din categoria “știați că”, Gal Gadot a filmat câteva scene gravidă în cinci luni. (am aflat de aici)

Un articol fain pe care l-am citit despre Gal Gadot îl puteți găsi aici.

Filmul “Wonder Woman” este distribuit de Vertical Entertainment si il puteti vedea in cinematografe incepand cu 2 iunie.