thedate sarbatoreste 1 an cu cel mai tare party din 2017 #26Mai

Pe Vlad Mihălăchioiu l-am cunoscut joi seara, la party-ul Ciuc #LumeaNouă, dar pe facebook ne știm de mai mult timp. Ce îmi place la el este pasiunea pe care o pune în tot ceea ce face. Vlad a fondat thedate., un brand de petreceri exclusiviste conceput special pentru amatorii de going out premium din București. Ce vreau să vă spun este că pe 26 mai, thedate. împlinește 1 an de existență și această aniversare va fi marcată cu un eveniment care se anunță a fi unul dintre cele mai tari party-uri de anul acesta.

Unde? În aer liber, pe rooftop-ul Promenada, acolo unde a avut loc și primul party thedate., și va găzdui peste 2000 de participanți.

vlad mihalachioiu, fondatorul brandului the date

Hashtag-uri oficiale: #thedate1yearanniversary #iamthedate

Petrecerile thedate. sunt inspirate din ultimele trenduri de event-uri din strainătate. Vlad le-a adus pentru prima dată la noi în țară. Tema și locația diferă de la petrecere la petrecere. “Are you ready for the summer?” este party-ul cu care se va deschide sezonul estival și, din ce știu de la Vlad, promite experiențe inedite participanților.

Ce vă așteaptă?

Cel mai cool spectacol de lumini și lasere, show live de trompetă, DJ Andi. Amenajarea spațiului va fi de poveste, marca KOON.

“Nu am ales întâmplător aceeași locație. Ne-am dorit ca petrecerea de aniversare a unui an thedate. să aibă loc acolo unde am început. Aici a fost prima întâlnire thedate., așa că ne-am întors cu mai multă experiență, entuziasm și entertainment. Ne dorim ca acest show să rămână o experiență memorabilă. Îmi doresc ca the date. să devină pentru participanți data când are loc Întâlnirea. Jocul de cuvinte este acesta: ‘the date. is the date. when you have the date.’“, spune Vlad Mihălăchioiu, fondatorul brandului.

Despre intrare, bilete, organizare

De obicei, la petrecerile thedate. intrarea se făcea cu o brățară. De această dată, organizatorii au gândit bilete pentru zone diferite(Diamond Circle și Normal Circle), în funcție de dorințele oaspeților. Astfel că, pentru prima dată, spațiul este compartimentat în două zone și prețurile biletelor vor satisface dorințele fiecăruia. Păstrând aceeași calitate, cei care vor veni pentru prima dată vor avea parte de o experiență, nu de o seară în club.

Zona DIAMOND va fi o zonă seating, cu aproximativ 200 de scaune, bar dedicat și un decor desprins din povești. Cei care vor decide să stea aici, vor avea la discreție shoturi de Samaro. Atât zona de Normal circle, cât și Diamond circle promit aceeași experiență de neuitat și calitate premium.

Biletele pot fi achizitonate online pe Blt.ro sau de la organizatori la numărul de telefon 0749.472.687.

Aici este pagina de Facebook a evenimentului, unde veți găsi toate detaliile legate de organizare și pretul biletelor.


the date implineste un an. rooftop party promenada

Sponsori ai evenimentului: IQOS, Samaro, Russian Standard, UPC și Cramele Recas

Parteneri media: ProFM Romania și Utv

Promenada Mall BucureștiKOONAndy Laser Shows Faulkner,Red BullBGS Oficial