Serialul “4 Blocks” va fi pe TNT din 8 mai, in fiecare luni, ora 22:55

Săptămâna trecută am fost la avanpremiera națională a primului episod din serialul “4 BLOCKS”. Sincer, am fost un pic sceptic legat de această serie, dar asta pentru că nu sunt obișnuit să văd seriale în altă limbă decât engleză. Plus că nici lumea arabă nu prea mă pasionează. Dar după ce am văzut primul episod, am fost atât de încântat, încât abia aștept să văd ce se întâmplă în următoarele. Serialul “4 Blocks” va fi pe TNT din 8 mai, in fiecare luni, ora 22:55.

Despre acțiune și poveste

Recunosc că primul episod m-a captivat de la început prin coloana sonoră, care mi se pare genială. Acțiunea filmului se împletește foarte bine cu muzica și se completează excelent.

Povestea serialului este legată de prietenie și familie, dar și despre trădare și vinovăție, totul petrecându-se în mijlocul unui clan arab care trăiește în Neukölln, un cartier de la marginea Berlinului. Personajul principal este Ali “Toni” Hamady (jucat de Kida Khodr Ramadan), care, împreună cu soția sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea să plece din cartier, dorind să se retragă din afacerile cu droguri. După arestarea cumnatului său, Latif, Toni este forțat să-și protejeze familia. Fratele său, Abbas (Veysel Gelin), un om imprevizibil, plănuia să devină următorul lider de clan. Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten în care Toni simte că poate avea încredere, aduce înapoi speranța unui viitor în limitele legii.

“4Blocks” a fost filmat în Germania

Filmările serialului au avut loc în Germania, la Berlin, în vara anului trecut şi au durat 50 de zile. “4 Blocks” este produs de TNT Serie şi Wiedemann & Berg Television, în regia lui Marvin Kren (“Rammbock”, “Blood Glacier”, “Berlin One”). Este scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad şi Richard Kropf. Producătorii sunt Max Wiedemann, Quirin Berg, alături de Anke Greifeneder şi Hannes Heyelmann (producători executivi pentru TNT Serie), producător executiv fiind Karsten Rühle.

“4 Blocks” este primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe. Kida Ramadan, actorul principal, a venit în România special pentru lansarea serialului. După vizionarea primului episod, a răspuns întrebărilor puse de public. În 4 Blocks s-a pus accent pe autenticitate, astfel că a ieșit o poveste brută și atentică, un portret meticulos cercetat, dar fictiv, al cartierului berlinez.

Vă recomand să vedeți serialul pe TNT, începând cu 8 mai, în fiecare luni, de la 22:55.

Site-ul oficial: http://www.4-blocks.ro.

Producția a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin 2017, primele două episoade fiind proiectate în cadrul secțiunii “Berlinale Special Series”.

Aici câteva fotografii făcute de mine la evenimentul de lansare a serialului 4 Blocks, organizat de Rollercoaster PR.

Alte poze de la eveniment 🙂

Serialul 4 Blocks va fi pe TNT din 8 mai, in fiecare luni, ora 22:55