Crama AVINCIS lansează gama de vinuri Vila Dobrușa

avincis, vila dobrusa, ranevents, ranevents comm, vin, victorian rose, romania, crama, pahare, rose, vin rosu, vin alb, cel mai bun vin, silviu pal

Pe 19 aprilie am scris un articol despre faptul că Avincis, unul dintre cei mai reputaţi producători de vinuri premium din România, recunoscut la nivel internaţional, a împlinit 5 ani. Astăzi vă povestesc un pic despre “Vila Dobrușa”, o nouă gamă de vinuri elegante, complexe și echilibrate, ce sunt disponibile exclusiv în magazinele marilor reţele de retail. Evenimentul de lansare a fost organizat de Ranevents Comm la The Victorian Rose, o casă extraordinară, situată pe Calea Victoriei 210, cu un design interior magnific. (aici și albumul cu fotografii de pe pagina mea de facebook – Silviu Pal).

Gama VILA DOBRUŞA include 5 sortimente diferite, proaspete şi uşor de băut, provenind din soiuri foarte bine adaptate podgoriei Drăgăşani: Vila Dobrușa – Cabernet Sauvignon, Vila Dobrușa – Fetească Regală – Pinot Gris & Tămâioasă Românească, Vila Dobrușa – Negru de Drăgăşani & Merlot, Vila Dobrușa – Sauvignon Blanc, Vila Dobrușa Rosé – Cabernet Sauvignon. Eu m-am lipit de Rose și nu i-am mai dat drumul. Excelent vin!

“Ne bucurăm nespus să lansăm gama de vinuri VILA DOBRUŞA, pentru că astfel ajungem și mai aproape de consumatorii noștri. Suntem prezenți în marile lanțuri de hypermarket-uri din București și din țară. Este mult mai ușor acum să îi surprinzi pe cei dragi cu o sticlă de vin de la crama AVINCIS. Această nouă gamă adaugă un nou capitol poveștii familiei noastre cu pasiune pentru vin, sub semnul tradiţiei, dar şi al modernităţii. Îl felicităm pe Ghislain Moritz, oenologul nostru, şi felicităm întreagă echipă AVINCIS pentru această noua gamă de vinuri care cu siguranţă vă vor surprinde în mod plăcut!”, a declarat Andreea Micu, owner crama AVINCIS.

Vila Dobrușa – Cabernet Sauvignon este un vin negru roşiatic intens la culoare, cu un buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi de mure. Poate fi degustat la 17˚C, alături de diverse aperitive sau orice tip de carne roșie.

Cupajul Vila Dobrușa Fetească Regală – Pinot Gris & Tămâioasă Românească are o culoare galben deschis cu reflexe verzui. Gustul său este viu cu aciditate înțepătoare și arome delicate de miere. Poate fi degustat la 7˚C, alături de brânză de capră sau aperitive, salate de sezon şi peşte la grătar.

Cupajul Vila Dobrușa – Negru de Drăgăşani & Merlot are o culoare violet închis cu reflexe profunde de rubin. Gustul său prezintă arome de fructe de pădure, structură rotundă şi aciditate proaspătă. Se recomandă să fie degustat la 17°C, alături de carne la grătar sau mâncare asiatică.

Vila Dobrușa – Sauvignon Blanc are o culoare galben transparent, cu reflexii verzui și un buchet cu arome de fructe exotice. Gustul acestui vin este proaspăt şi rotund, cu arome de lămâie. Poate fi degustat foarte rece, la 7˚C, alături de brânză de capră, gustări şi aperitive.

Vila Dobrușa Rosé – Cabernet Sauvignon este un vin cu gust proaspăt şi răcoritor , cu o culoare asemănătoare cu cea a cojii de ceapă, deschis, cu reflexii portocalii și un buchet cu arome de grepfrut și zmeură. Se recomandă să fie degustat foarte rece, la 7˚C, alături de aperitive reci.

Vinurile din gama VILA DOBRUŞA sunt diponibile în magazinele marilor reţele de retail din Bucureşti şi din ţară (Auchan, Carrefour, Real). Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul sau pagina de Facebook: http://www.avincis.ro/, https://www.facebook.com/avincis.romania

AVINCIS, a cărui recunoaștere internațională este atestată de medaliile obținute la concursurile de profil, este crama lui Valeriu şi a Cristianei Stoica, care au decis – în 2007 – să dea o nouă viaţă viei familiei, situată în regiunea dealurilor subcarpatice, la porţile mănăstirilor din nordul Olteniei, în zona Drăgăşani.

photo by Mihnea Ratte

Bucuros să o revăd pe Tily Niculae, un om minunat!

#Selfie time (Mihnea Ratte, fotograf; Anca Marcu, PR Manager RanEvents)

Despre AVINCIS:

AVINCIS este simbolul renașterii vinurilor românești, sub semnul tradiţiei și al modernităţii, o întoarcere la origini, dar în același timp o privire spre viitor. Crama AVINCIS, de pe domeniul Vila Dobrușa din Drăgășani, a fost inaugurată în iunie 2011, an în care a început producţia primelor vinuri.

Vinurile cramei AVINCIS sunt disponibile în restaurante și în magazine specializate de vinuri (gama AVINCIS), dar și în magazinele marilor reţele de retail din Bucureşti şi din ţară (gama VILA DOBRUŞA).