Lansare în stil hollywoodian la Cinema City în ParkLake

Cinema City deschis în ParkLake Shopping Center multiplex București - Ranevents Comm - Silviu Pal Blog

Cinema City a sărbătorit alături de peste 500 vedete şi parteneri deschiderea celui de-al 24-lea multiplex, în ParkLake Shopping Center din Bucureşti. Invitații au avut parte de o primire de cinci stele exact ca la Hollywood, pe covorul roșu așteptându-i papparazzi care s-au întrecut a-i surprinde în cele mai inedite și amuzante ipostaze.

Gala exclusivistă Cinema City s-a bucurat de o atmosferă spectaculoasă, cu muzică live, filme de top și blockbuster drinks&treats, o statuie vivantă super cool care a condimentat petrecerea, dar și o cabină foto cu propsuri unde vedetele au imortalizat momentele de neuitat ale serii. Trupa Atelier a adus spiritul Hollywood-ului mai aproape de fanii din România, cu muzică live, dans și mult antren.

“Deschiderea noului multiplex a fost pentru noi o nouă ocazie de a arăta în ce constă filosofia Cinema City, locul unde vedeta ești tu: acțiune, distracție, experiențe memorabile și trăiri spectaculoase”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City.

Vedetele s-au bucurat din plin de atmosfera incendiară a serii, printre ele numărându-se Jorge, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghină, Tily Niculae, Dragoș Bucur & Dana Nălbaru, Dorian Boguță, Alexia Țalavutis, Maria Radu, Irina Maria Mohora, Monica Iagăr, Gianina Corondan, Alice Năstase Buciuta, Oana Coșbuc, Cristina Herea, Simona & Rareș Dragomir, Andrei Nourescu, Andrei Lăcătuș (Shurubel), Bogdan Ciudoiu (Radio 21), Ionuț Bodonea (Radio21), Dan Cruceru, Radu Buzăianu (Radio Gold FM), Majda Abouloumosha, Maria Andreea, Sânziana Negru, Edi Enache, Diana Enciu & Cristian Simonca.

La Cinema City din ParkLake, toamna aceasta se numără filmele bune, iar noul multiplex îi aşteaptă deja pe cinefili cu 11 săli 2D & 3D, şi – foarte curând – cu 3 săli VIP, pentru o experienţă premium, demnă de un star de cinema.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 24 de multiplexuri, cu 225 săli şi 40,854 de locuri.
Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 226 multiplexuri cu 2,113 de săli, dintre care 33 – IMAX, 20 – 4DX, 8 – VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997, şi intrând în România în 2007.

Comunicat Ranevents Comm 🙂

Cinema City deschis în noul mall, ParkLake Plaza, Bucureș
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur
Tily Niculae
Trupa Atelier