Pastel Events – Pasiune. Dedicare. Creativitate.

Sunt fotograf de evenimente de ani buni si unul din lucrurile care m-au atras la evenimentele de familie au fost detaliile si aranjamentele. O prietena draga, Ioana Constantin, a avut ideea de a crea Pastel Events, avand alaturi de ea o echipa creativa si foarte pasionata in planificarea evenimentelor. Si a fost o idee geniala!

Aseara am avut ocazia sa fotografiez o nunta unde Ioana si Diana au organizat absolut tot, luand in considerare fiecare detaliu si dorinta a mirilor. Tema nuntii a fost toamna, iar fetele astea au facut tot ce au putut ca sa iasa perfect. Si a iesit. Vedeti o parte din fotografii mai jos.

Daca va plac fotografiile si aveti de organizat un eveniment, Pastel Events este ceea ce aveti nevoie. Accesati pagina de facebook aici.

Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.
Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.Pastel Events - organizare si planificare evenimente. Pasiune. Dedicare. Creativitate.