Black Friday Pro la F64 – 23-25 Octombrie 2015

Black Friday Pro - F64 - 23-25 octombrie 2015 - Silviu Pal Blog

F64, cel mai mare magazin foto-video din România și Europa de Sud-Est, anunță campania Black Friday Pro dedicată pasionaților de fotografie și profesioniștilor din acest domeniu. Fie că este vorba de actualizarea echipamentului pe care clienții deja îl au sau de un upgrade serios, oferta de reduceri F64 este cel mai bun punct de pornire. Black Friday Pro se află deja la a treia ediție, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes în rândul fotografilor profesioniști, cu vânzări totale de peste 1,5 milioane de euro.

Campania Black Friday Pro se va desfășura în perioada 23-25 octombrie 2015, astfel că profesioniștii și entuziaștii interesați de cele mai bune prețuri la cele mai performante camere foto, obiective sau blițuri vor avea suficient timp la dispoziție să le achiziționeze. Clienții F64 se pot pregăti pentru Black Friday Pro folosind mecanismul de wishlist cu care magazinul i-a obișnuit de câțiva ani. Acolo își pot adăuga produsele pe care le vor, urmând ca apoi să primească pe mail un newsletter personalizat cu ele, doar dacă sunt incluse în perioada de reduceri. Astfel, cel mai important avantaj al wishlist-ului este posibilitatea de a cumpăra echipamentul dorit cu câteva ore înainte de startul oficial al campaniei. Pagina pe care vor fi disponibile în timp real toate ofertele este Black Friday Pro, dar acestea pot fi consultate și în magazin.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video full frame și obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase. Alături de acestea, F64 pune la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să-și completeze trusa de profesioniști. Față de Black Friday 2014, F64 estimează o creștere a vânzărilor cu până la 30%, reducerile ajungând la aproape un milion de euro, cel mai scump dintre ele având prețul de 27.999 de lei și un discount substanțial.

Anul trecut, de Black Friday Pro la F64, am achizionat Canon 6D la pretul de 5000 lei, redus de la 6700 lei. Deci cam asa va fi si acum, sa fiti pregatiti.

Va recomand sa va puneti banuti deoparte si sa profitati de ocazia aceasta, deoarece este o data pe an.

Black Friday Pro - F64 - 23-25 octombrie 2015 - Silviu Pal Blog Black Friday Pro - F64 - 23-25 octombrie 2015 - Silviu Pal Blog
Marian Alecsiu si Daniela Becheru – Credit:Bogdan Zop F64 – 14 ani – Credit: Bogdan Zop

Black Friday Pro - F64 - 23-25 octombrie 2015 - Silviu Pal Blog

Black Friday Pro - F64 - 23-25 octombrie 2015 - Silviu Pal Blog