Depaseste-ti limitele la AFI Aventurier

Singurul mod în care mă poți ține într-un mall este să mă lași să mă joc pe telefon. Sau să îmi dai o cafea bună. Sau să mă duci la AFI Cotroceni să mă cațăr și să mă dau pe tiroliană. Zilele trecute am avut parte de experiența a treia, alături de mai mulți oameni faini, la AFI Aventurier.

În AFI Palace Cotroceni poți avea parte de senzații tari în cadrul celui mai mare parc de aventură indoor din Europa. Pentru mine a fost a doua experiență de acest gen. Prima am avut-o la Edenland, undeva lângă București, loc în care mi-am învins teama de înălțime. A fost incredibil! De atunci tot aștept să repet experiența, dar nu am crezut vreodată că voi face asta într-un mall.

AFI Aventurier este locul în care poți să îți testezi limitele. Aflat în zona Food Court, în AFI Palace Cotroceni, ai ocazia să trăiești o experiență la înălțime, deasupra tuturor celor care fac shopping în mall. Nu mă credeți? Vă arăt fotografii mai jos. Dar până atunci, să vă mai dau detalii.

Despre echipament și asistență la AFI Aventurier

Locul de unde puteți să vă luați echipament este fix lângă pizzeria Dominium. Primiți de la început instructaj, așa că puteți să mergeți chiar dacă nu ați mai avut nicio experiență de genul acesta. Pentru siguranță, există tot timpul o echipă care vă ghidează, începând de la primul pas pe traseu. Veți fi mereu legați la un cablu de siguranță, deci nu veți avea nicio problemă. Există două tipuri de traseu, având dificultăți diferite.

În poza de mai jos veți vedea o mulțime de oameni faini care au parcurs traseul de cățărat din AFI.

AFI Aventurier parc de aventura indoor

Mai mult de atât nu am ce să vă spun, decât că merită să vă cățărați pe traseul din AFI Palace Cotroceni. Nu v-am zis că vă puteți da și pe tiroliană. Distanța este suficient de mare încât să simți că plutești pentru câteva secunde.

Mie mi-a plăcut mult experiența cățăratului la AFI Aventurier, pentru că am făcut mișcare într-un loc în care se face shopping, lucru care m-a făcut să mă simt foarte bine.

Cu Irina si Cristina, la un selfie înainte de începutul traseului.

AFI Aventurier parc de aventura indoor

The best team!

Tiroliana de la AFI Aventurier.

Încă un lucru: în luna mai, AFI Cotroceni te trimite în Caraibe, în locul unde celebrul Jack Sparrow din filmul “Pirații din Caraibe” și-a început călătoriile fantastice! Cumperi de 200 lei și te pregătești să începi propria aventură exotică. Mult succes!

Mulțumesc Ranevents pentru invitație!

Fotografii de Mihnea Ratte.